Studiemiddag regionale samenwerking

Het Stimuleringsfonds voor de Pers organiseert op vrijdag 27 september een studiemiddag over regionale en lokale journalistiek.

Tijdens deze studiemiddag worden de resultaten van de eerste drie pilots (Zeeland, West-Brabant en Amsterdam) van het Programma Regionale Samenwerking gepresenteerd. Dit programma verkent de toekomstkansen van digitale nieuwsplatforms en geïntegreerde redacties (mediacentra).

Het Stimuleringsfonds lanceert tijdens deze middag haar plannen voor een nieuw, overkoepelend regioproject in 2014. De studiemiddag is ook bedoeld om signalen vanuit het werkveld te inventariseren, zodat toekomstige projecten daar op kunnen worden afgestemd.

Leden van NDP Nieuwsmedia zijn van harte uitgenodigd op de studiemiddag op vrijdag 27 september, om 14:00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in het Jaarbeurs Conferentiecentrum, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht. Deelname is gratis, na aanmelding via persinnovatie.nl.