WAN-IFRA Innovation Day

WAN-IFRA (World Association of Newspapers and News Publishers) organiseert op woensdag 15 mei in Amsterdam de eerste Innovation Day.

WAN-IFRA Innovation Day is een netwerkevenement dat uitgevers en techniekleveranciers (start-ups en gevestigde partijen) samenbrengt. Het thema van deze bijeenkomst is ‘the golden rules for effective digital advertising and what technologies are available and hot’.

Op het programma staan twee inhoudelijke rondes waarin technologieën worden besproken om de klant te bereiken en om het verkoopproces te optimaliseren. De bijeenkomst wordt afgesloten met een diner.

Het complete programma is te raadplegen via WAN-IFRA. Innovation Day wordt gehouden van 14.00 tot 21.00 uur bij TMG, Basisweg 30 in Amsterdam. Voor leden van NDP Nieuwsmedia bedraagt deelname 69 euro (excl. btw). Inschrijven kan via WAN-IFRA.