Jim Verhoef versterkt team NDP Nieuwsmedia

NDP Nieuwsmedia is verheugd Jim Verhoef als manager public affairs te verwelkomen in het team.

Jim Verhoef

Op 1 februari 2023 start Jim Verhoef bij NDP Nieuwsmedia, de brancheorganisatie voor nieuwsbedrijven. Verhoef is een ervaren PA-specialist met affiniteit met de journalistiek. Van 2015 tot 2019 werkte hij als belangenbehartiger bij de Nederlandse Vereniging van Journalisten. Daarna werd hij verantwoordelijk voor de public affairs-activiteiten van de Nederlandse Vereniging van Banken.

Verhoef ziet ernaar uit zich in te zetten voor de nieuwssector: “Ik ben enthousiast om weer te gaan werken in de mediawereld. Ik zet mijn ervaring opgedaan binnen de journalistieke en financiële sector graag in voor een sterke positie van nieuwsuitgevers.”

Herman Wolswinkel, directeur van NDP Nieuwsmedia: “De lobby-uitdagingen voor de journalistieke sector zijn groot. Niet alleen nationaal, maar ook internationaal verandert er veel. Een gezond klimaat voor kwaliteitsjournalistiek is geen vanzelfsprekendheid. We zijn daarom blij met de komst van Verhoef, die samen met onze PA-collega’s Bas Hut en Stefan Heijdendael invulling gaat geven aan de stevige public affairs-ambities van NDP Nieuwsmedia.”