Herman Wolswinkel versterkt NDP Nieuwsmedia

NDP Nieuwsmedia is verheugd oud-collega Herman Wolswinkel opnieuw te mogen verwelkomen.

Herman wordt per 1 februari 2021 senior adviseur public affairs, naast Cees van Koppen. Tom Nauta, directeur: “NDP Nieuwsmedia heeft ambitie en onze uitdagingen zijn groot. Ons public-affairs-team kan niet senior genoeg zijn. Met de terugkeer van Herman zijn we weer op volle sterkte.”

Herman Wolswinkel

Herman Wolswinkel, senior adviseur public affairs

Herman Wolswinkel ziet ernaar uit om zich opnieuw in te zetten voor de nieuwssector: “Nieuwsmedia zijn maatschappelijk relevant, nieuwsbedrijven zijn op commerciële leest geschoeid en door digitalisering verandert de sector in hoog tempo. Die combinatie maakt de nieuwssector voor mij uniek. Daar ga ik vol overtuiging voor aan de slag.”

Herman werkte van 2010 tot 2019 bij de brancheorganisatie. Sinds voorjaar 2019 was hij adviseur public affairs bij de Nederlandse ggz.