Cees van Koppen versterkt team NDP Nieuwsmedia

Cees van Koppen start begin januari 2019 als Senior Adviseur Public Affairs bij NDP Nieuwsmedia.

Cees (1985) werkte voorheen als Manager Public Policy Europe bij Netflix en heeft daar uitgebreide ervaring opgedaan met Public Affairs. Daarvoor werkte hij vier jaar voor het Ministerie van OCW bij de directie Media & Creatieve Industrie. Hij heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

In zijn werk wordt Cees gedreven door een nieuwsgierigheid naar trends, nieuwe technologieën en zijn passie voor media. NDP Nieuwsmedia is verheugd dat Cees zijn kennis en ervaring gaat inzetten voor de nieuwsbedrijven die zich in de brancheorganisatie hebben verenigd.

Cees volgt Sebastiaan Moll op, die na een periode van ruim vier jaar bij NDP Nieuwsmedia zijn loopbaan elders voortzet als data protection officer.