Elsevier treedt toe tot NDP Nieuwsmedia

ONE Business wordt met de titel Elsevier lid van NDP Nieuwsmedia.

Na Vrij Nederland is Elsevier het tweede opinietijdschrift dat lid wordt van de brancheorganisatie voor nieuwsbedrijven.

Erwin van Luit, directeur van ONE Business: ‘Elsevier heeft uitgesproken opvattingen over persvrijheid, de rol van de overheid op de mediamarkt en de publieke omroep in het bijzonder. Wij steunen de lobbyactiviteiten van NDP Nieuwsmedia op deze terreinen graag.’

Alle Nederlandse dagbladuitgevers zijn, met hun digitale nieuwsmerken, aangesloten bij NDP Nieuwsmedia. Daarnaast zijn RTL Nieuws, Nu.nl, BNR Nieuwsradio, Vrij Nederland, Kidsweek en 7Days lid van de brancheorganisatie.
NDP Nieuwsmedia vertegenwoordigt 15 nieuwsbedrijven, die in totaal 40 nieuwsmerken voeren.